BOĞAZİÇİ MARKA ZİRVESİ 2024 TAMAMLANDI

boğaziçi marka zirvesi

 9-10 Mart tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüste yer alan Albert Long Hall'de gerçekleştirilen Boğaziçi Marka Zirvesi yoğun ilgi gördü. Farklı bölümlerden ve üniversitelerden yüzlerce katılımcının ilgi gösterdiği etkinlikte ulusal ve global ölçekte iş yapan markaların temsilcileri tecrübelerini gençlere aktarma fırsatı buldu. 

Türkiye'nin en popüler öğrenci kulüplerinden biri olan Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından organize edilen ve bu yıl 11.'si düzenlenen Boğaziçi Marka Zirvesi yoğun katılıma sahne oldu. 9 Mart Cumartesi günü 10.30'da açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlik 10 Mart Pazar günü akşamüstü son buldu. Birbirinden kıymetli konukların yer aldığı etkinliğin teması ise "Merging Colors, Shaping Trends" olarak belirlendi. Bu mottosuyla renkli marka dünyasındaki trendlerden ve çeşitli perspektiflerden bahsedilen etkinlikte, spordan sanata, iş dünyasından modaya her alandan isimler izleyenlere yeni bir vizyon kazanma fırsatı sundu.

Türkiye'nin önde gelen markaları öğrencilerle buluştu

Başta, Adidas, Unilever, Henkel, BAT, Ford Otosan, Loreal, Danone, Continental, Ak Gıda gibi markalar olmak üzere birçok şirket etkinliğe katılım sağladı. Marka temsilci hem kariyer yolculuklarından hem de markalarının dünden bugüne geçirdikleri dönüşümden bahsettiler. Yoğun katılımın gözlemlendiği etkinlikte öğrenciler aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi kampüsünü keşfetme fırsatı da yakaladılar.

Boğaziçi Üniversitesi

Fuaye alanı oldukça hareketliydi

Etkinlikte oturumlar kadar molalar da oldukça keyifli anlara sahne oldu. Fuaye alanını dolduran pek çok marka öğrencilere hem ikramlarda bulundu hem de kurulan oyunlar ile eğlenceli anlar yaşattı. Katılımcılar Superfresh'in pizzalarının tadına bakarken aynı zamanda Elidor ile saç bakım ürünlerini de deneyimleme fırsatına kavuştu. 

Çekilişler ilgi gördü

Oturum sponsorlarından Boyner desteğiyle düzenlenen çekilişle katılımcılar çeşitli ödüller kazanma fırsatı da yakaladı. Yoğun ve eğlenceli geçen 2 günün ardından zirve tamamlandı. Zirveyi düzenleyen ve bizleri de davet eden Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü üyelerine teşekkür ediyoruz.

Hiç yorum yok