YTÜ KALİTE VE VERİMLİLİK KULÜBÜ ZİRVEDEKİLER ETKİNLİĞİNİ DÜZENLİYOR

yıldız teknik üniversitesi etkinlikler

Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü tarafından bu yıl 26.sı düzenlenen zirvedekiler etkinliği birbirinden önemli konuklara ev sahipliği yapacak. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü içerisinde yer alan Tarihi Hamam'da gerçekleşecek etkinlik 20-21 Mart tarihlerinde konuklarını bekliyor.

Türkiye'nin en köklü öğrenci kulüpleri arasında gösterilen Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü marka etkinliği olan "Zirvedekiler" etkinliğinin bu yıl 26.sını düzenliyor. Yerli ve global birçok şirketin alanına yetkin isimlerini ağırlayacak etkinlik katılımcılarını bekliyor. Kendini geliştirmek ve network elde etmek isteyen üniversite öğrencilerine 2 günlük muhteşem bir deneyim imkanı sunan zirve Yıldız Teknik Üniversitesi'nin ikonik mekanı Tarihi Hamam'da gerçekleştirilecek.

Birçok  marka gençlerle buluşacak

Markaların c-level yöneticilerinin katılımcı olacağı etkinlikte, birçok önemli isim konuşmacı olarak gençlere tecrübelerini aktarma fırsatı bulacak. Etkinliğin altın sponsorları ise BRISA, AGESA ve Aksigorta olarak konumlanıyor. Etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak bazı isimler ise şu şekilde:

Tavuk Dünyası CMO: Ceylan Özmen
VISA Türkiye Genel Müdür Yardımcısı: Laçin Öge
Media Markt CEO: Hulusi Acar
Anadolu Sigorta Reasürans ve Satın Alma Koordinatörü: İnanç Duyar

Zengin fuaye alanı öğrenmenin yanında eğlenme fırsatı da tanıyacak

Etkinlikte katılımcılar birbirinden değerli isimleri dinlerken aynı zamanda molalar eğlenme ve lezzetli atıştırmalıkların tadına bakma fırsatı da bulacaklar. Üstelik düzenlenecek çekilişle 10 Kişiye NYX Duck Plump Lip Gloss kazanma fırsatı da sunulacak. Çekiliş detayları için @ytukvk sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. 


Hiç yorum yok