Üniversitede Göreceğin 5 Tip İnsan

Emekli Tayfa:


Neden böyle olduğunu anlayamayacağınız, hayatın yükünden mi bilinmez emekli havasındaki arkadaşlardır. Sürekli pes oynamaya davet eden ve okey,batak uzmanı bu arkadaşların hayatlarını devam ettirebilmelerindeki yegane şey halı sahalardır. Bir üst düzeyde bilardo ve kareoke davetine kadar çıkabilen bu arkadaşlar, masrafsız ve samimi oluşuyla sizi üniversiteye çağırıyor!


Sosyal Tipler:


Sürekli gezip sosyal medyayı aksatmayan bu tipler, aynı zamanda dersleri de ihmal etmezler. Çok çalışmasalar da kimin not tuttuğunu bildikleri için “not tedarikçisi” görevini üstlenirler. Herkesle arası iyi olan ve herkesi tanıyan bu arkadaşlar sevgili bulma konusunda size sağladığı veriler ile vazgeçilmez durumdadırlar.


Tesbih, Nargile Tayfa:


Allahım sen bizi onlardan koru dediğinizi duyar gibiyim. Pahalı kıyafet, tesbih, (sigara içmese dahi) zippo manyağı bu insanlar, düzenli nargile kullanımıyla istikrar abidesidir. İnstagramda lüks araçlarla çekilmiş fotoları olan ayrıca arada sıkışık fakülte bahçesinde puro yakan bu dırzolar, sizler için vazgeçilebilir insanlar arasındadır.


Vücutçular:



Abi bizim orda bi salon var her şey dahil aylık 3124151351 tl. Havuz falanda var içinde. Çok yaklaşmadan okul hayatınızı sürdürmeniz gereken, bir kez bile olsa kolların taş gibi filan diyecek olursanız her gün göğsünün taş gibi olduğunu size kanıtlamaya çalışan arkadaşlardır. Kas göstermek için -20 derecede atlet giyen ve ilginç bir psikolojik yapıya sahiptirler.


Siyasi Mesajcılar:



Okulda 38 kişi birlikte gezerek sürekli siyaset konuşurlar. Kanka naber de deseniz sonu emperyalistlerin işçi sömürüsüne bağlanan diyaloglarınız olabilir. Umutsuzluk aşılayarak moralinizi bozabilirler. Siyasi görüşlerini kıyafetlerine ustaca yansıtan bu arkadaşlar içlerinde farklı kişilikleri barındırıyor.

Hiç yorum yok