TÜRK TELEKOM STAJ PROGRAMI "START" BAŞVURULARI AÇILDI!

Türk Telekom

Türkiye'nin önde gelen markalarından Türk Telekom'un genç yetenekleri bünyesine katmak için başlattığı START programı için başvurular açıldı!

Türk Telekom START

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi olarak geleceğe yön verirken, yenilikçi ve yaratıcı genç yeteneklerimize erken dönem kariyer fırsatları sunmanın değerli olduğuna inanıyoruz. 

Üniversite 3.sınıf öğrencisiysen; genç yetenek programımız ‘START Stajım’ ile 4 hafta sürecek olan bu yolculukta sürekli öğrenmeye açık, dinamik ve farklı çalışma deneyimleri sunan ekibin bir parçası olabilir, uzun dönemli staj fırsatını yakalayabilirsin! 

Yarının teknolojilerini geliştirirken, teknolojiyi iyilik ve faydaya dönüştürme yolculuğumuza seninle değer katmak için sabırsızlanıyoruz!

Kimler başvurabilir?

 Lisans 3. sınıfta öğrenimine devam eden, 

Staj yapmak istediği alanla ilgili bölümlerde eğitim gören, 

İyi derecede İngilizce bilen, 

25 yaşını aşmamış tüm genç yetenek adaylarımız START Stajım'a başvurabilir!

START’ta Seni Bekleyen Fırsatlar

Yarının teknolojilerini geliştirirken; sürekli öğrenmeye açık, dinamik ve farklı çalışma deneyimleri sunan ekibin bir parçası olabilir, teknolojiyi iyilik ve faydaya dönüştürebilirsin!

*4 Haftalık Öğrenme ve Gelişim Yolculuğu 4 hafta boyunca alanında uzman profesyoneller tarafından sunulan kapsamlı eğitim programı
*Uzun Dönem Staj İmkanı Kısa dönem stajında gösterdiğin performansına bağlı olarak uzun dönem staj imkanı
*İnovasyon Proje Yarışması Design Thinking metodolojisiyle Akıllı çözümler üretebileceğin İnovasyon proje yarışması heyecanı

Türk Telekom START programına başvuru ve detaylı bilgi için: https://turktelekomkariyer.com.tr/start

Hiç yorum yok